umum warga Tulisan Warna Biru Tulisan Warna Merah Tulisan Warna Hijau Asal Tema Merah Tema Ungu    A+ | A-
Penerangan RSS English
bannerMUKA UTAMA => LOGO JPPH

LOGO JPPH

Logo ini melambangkan sebuah organisasi yang hebat dan dinamik, dengan meletakkan dirinya setaraf dengan organisasi terulung yang menyediakan perkhidmatan penilaian bertaraf dunia.

Logo ini mencerminkan pembangunan yang berterusan tetapi tetap mantap dalam dunia yang semakin mencabar dan berubah-ubah.

Ia juga jelas menunjukkan perkembangan rangkaian dan hubungan yang wujud antara JPPH dengan dunia luar, sering berubah tetapi sentiasa stabil.

Titik yang utama melambangkan JPPH sebagai organisasi penilaian dan perundingan harta yang berbentuk global dan bertaraf antarabangsa.

Titik-titik yang tersebar membawa maksud penyampaian maklumat dan nasihat harta tanah dengan cekap dan berkesan.

Warna biru memberi maksud bahawa jabatan ini merupakan sebuah organisasi yang boleh dipercayai, menepati masa dan profesional.

Warna merah melambangkan kematangan dan kecemerlangan jabatan ini sebagai sebuah organisasi yang memberi perkhidmatan penilaian, perundingan dan penyebaran maklumat mengenai harta tanah.

  Hakcipta Terpelihara © 2011 :: Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta (JPPH) Aras 9, Perbendaharaan 2
No. 7, Persiaran Perdana
Presint 2, 62592 Putrajaya
MALAYSIA
Telefon : 603 - 8886 9000
Faks : 603 - 8886 9004
Maklumbalas Portal : webmaster[at]jpph[dot]gov[dot]my
Maklumbalas/soalan mengenai portal JPPH sahaja

qrcode

Facebook JPPH Malaysia

ipv6 ready

 
  PENAFIAN : Kerajaan Malaysia dan Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerugian yang dialami kerana menggunakan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini.

Capaian Hari ini : 457 [ Statistik Capaian Terperinci ]
Masa diambil : 0.01 saat
Tarikh Akhir Kemaskini : 23/02/2018

Paparan terbaik: Internet Explorer 7.0 dan ke atas atau Mozilla Firefox 2.0 dan ke atas dengan resolusi: 1024 x 768 pixels.