Perkhidmatan

Perkhidmatan tersedia untuk kemudahan pengguna

Penerbitan

Penerbitan Jabatan Penilaian & Perkhidmatan Harta Malaysia

Maklumat Am

Statistik, Brosur, Keputusan Tender dan Keratan Akhbar

Muat Turun

Muat Turun Borang berkaitan perkhidmatan JPPH Malaysia

Berita Terkini

Galeri

Kunjungan rasmi daripada Universiti Teknologi Malaysia (UTM) ke Ibu Pejabat JPPH Pada 10 Julai 2020

Pada 10 Julai 2020, Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Johor Bahru telah membuat Kunjungan Rasmi ke Ibu Pejabat JPPH. Kunjungan UTM ini diketuai oleh YBrs. Profesor Sr Dr. Hishamuddin bin Mohd Ali, Dekan Fakulti Alam Bina dan Ukur. Sementara JPPH diketuai oleh YBrs. Sr Haji A’zmi bin Abdul Latif, Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta. Turut hadir ialah YBrs. Sr Encik Abdul Razak bin Yusak, Timbalan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta (Dasar Strategik), Pengarah INSPEN, Pengarah Kanan Bahagian, Pengarah NAPIC dan Pengarah Bahagian Perancangan Strategik dan Standard Amalan. Pihak UTM juga dihadiri oleh Sr Dr. Mohd Nadzri bin Jaafar, Pengarah Jabatan Harta Tanah Fakulti Alam Bina dan Ukur.

Lawatan Kerja rasmi YB Tuan Mohd Shahar bin Abdullah, Timbalan Menteri Kewangan Malaysia ke Pejabat JPPH Negeri Sarawak Pada 9 Julai 2020

Pada 9 Julai 2020 Lawatan Kerja YB Tuan Mohd Shahar bin Abdullah, Timbalan Menteri Kewangan II ke Pejabat Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta (JPPH) Negeri Sarawak pada 9 Julai 2020. Lawatan YB Timbalan Menteri ini telah disantuni oleh YBrs. Sr Haji Hamidon bin Haron, Timbalan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta (Opearsi) bersama Pengarah Penilaian Negeri Sarawak, Encik Mohd Zaki bin Mohd Zain dan para pegawainya.

Majlis Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) JPPH 2019 dan Jasamu Dikenang bagi Negeri Perak Pada 8 Julai 2020

Majlis Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) JPPH 2019 dan Jasamu Dikenang bagi Negeri Perak. Seramai 11 orang penerima APC dan 4 orang pesara Jasamu Dikenang telah menerima sijil masing-masing yang telah disampaikan oleh YBrs. Sr A'zmi bin Abdul Latif, Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta. Majlis ini telah berlangsung di Hotel SSL Traders Kamunting, Perak pada 8 Julai 2020. Turut hadir ialah Pengarah Penilaian Negeri Perak dan semua Penilai Daerah di negeri berkenaan.

« 1 daripada 7 »

Langgan Newsletter Kami

Ikuti perkembangan Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta Malaysia dengan melanggan newsletter kami.
Ubah Saiz Font
Contrast