Perkhidmatan

Perkhidmatan tersedia untuk kemudahan pengguna

Penerbitan

Penerbitan Jabatan Penilaian & Perkhidmatan Harta

Maklumat Am

Statistik, Brosur, Keputusan Tender dan Keratan Akhbar

Muat Turun

Muat Turun Borang berkaitan perkhidmatan JPPH

Berita Terkini

Galeri

Mesyuarat Penilai Daerah bersama Pengurusan Tertinggi Jabatan Pada 6 Ogos 2020

Pada 6 Ogos 2020 (Khamis), JPPH mengadakan Mesyuarat Penilai Daerah seluruh Malaysia yang dipengerusikan oleh YBrs. Sr A'zmi bin Abdul Latif, Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta di Putrajaya Marriott Hotel IOI Resort City. Tujuan mesyuarat ini ialah sebagai platform perantara yang menghubungkan pihak Pengurusan Tertinggi dengan Penilai Daerah dalam menyelaraskan tugas Jabatan yang lebih mampan, efektif dan berkesan.

Majlis Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang JPPH 2019 dan Jasamu Dikenang Zon Timur untuk Negeri Terengganu, Pahang dan Kelantan Pada 27 Julai 2020

Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang JPPH 2019 dan Jasamu Dikenang, bagi Zon Timur Negeri Terengganu, Pahang dan Kelantan telah disempurnakan oleh YBrs. Sr Haji A’zmi bin Abdul Latif, Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta pada 27 Julai 2020 bertempat di Primula Beach Hotel, Kuala Terengganu. Turut hadir dalam majlis ini Sr Haji Mohd Zamri bin Awang, Pengarah Penilaian negeri Terengganu, Sr Maznah binti Ngah, Pengarah Penilaian Negeri Pahang dan Sr Encik Rahmat bin Kasim, Pengarah Penilaian Negeri Kelantan. Semua Penilai Daerah dan Pegawai Penilaian di negeri berkenaan telah hadir dan turut meraikan majlis ini.

Majlis Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang JPPH 2019 dan Jasamu Dikenang Negeri Johor Darul Takzim Pada 19 Julai 2020

Majlis Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) JPPH 2019 dan Jasamu Dikenang Negeri Johor Darul Takzim telah diadakan pada 19 Julai 2020 bertempat di The Katerina Hotel, Batu Pahat. Ianya telah disempurnakan oleh YBrs. Sr Haji A’zmi bin Abdul Latif, Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta. Seramai 17 orang penerima APC JPPH 2019 dan 4 orang Pesara Jasamu Dikenang telah menerima sijil dan pengiktirafan masing-masing daripada Jabatan. Turut bersama dalam majlis ini ialah Sr Puan Arba’yah binti Ahmad, Pengarah Penilaian Negeri Johor dan semua Penilai Daerah Negeri Johor Darul Takzim.

« 1 daripada 7 »

Langgan Newsletter Kami

Ikuti perkembangan Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta dengan melanggan newsletter kami.
Ubah Saiz Font
Contrast