General Info

Stats, Brochures, Tender Results & News Clips

Download

Download Forms

Latest News

Gallery

Majlis Perutusan Amanat Mantan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta Ke 15 Pada 14 Julai 2020

Pada 14 Julai 2020, JPPH telah mengadakan Majlis Perutusan Amanat Mantan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta ke 15 iaitu YBrs. Sr Haji Mohd Khairudin bin Abd Halim bertempat di Pulse Grande Hotel, Presint 1, Putrajaya. Majlis ini dihadiri oleh Pengurusan Tertinggi Jabatan, semua Pengarah Penilaian Negeri, Pengarah INSPEN, sebilangan besar Pengarah Bahagian dan Ketua Unit Ibu Pejabat.

Kunjungan rasmi daripada Universiti Teknologi Malaysia (UTM) ke Ibu Pejabat JPPH Pada 10 Julai 2020

Pada 10 Julai 2020, Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Johor Bahru telah membuat Kunjungan Rasmi ke Ibu Pejabat JPPH. Kunjungan UTM ini diketuai oleh YBrs. Profesor Sr Dr. Hishamuddin bin Mohd Ali, Dekan Fakulti Alam Bina dan Ukur. Sementara JPPH diketuai oleh YBrs. Sr Haji A’zmi bin Abdul Latif, Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta. Turut hadir ialah YBrs. Sr Encik Abdul Razak bin Yusak, Timbalan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta (Dasar Strategik), Pengarah INSPEN, Pengarah Kanan Bahagian, Pengarah NAPIC dan Pengarah Bahagian Perancangan Strategik dan Standard Amalan. Pihak UTM juga dihadiri oleh Sr Dr. Mohd Nadzri bin Jaafar, Pengarah Jabatan Harta Tanah Fakulti Alam Bina dan Ukur.

Lawatan Kerja rasmi YB Tuan Mohd Shahar bin Abdullah, Timbalan Menteri Kewangan Malaysia ke Pejabat JPPH Negeri Sarawak Pada 9 Julai 2020

Pada 9 Julai 2020 Lawatan Kerja YB Tuan Mohd Shahar bin Abdullah, Timbalan Menteri Kewangan II ke Pejabat Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta (JPPH) Negeri Sarawak pada 9 Julai 2020. Lawatan YB Timbalan Menteri ini telah disantuni oleh YBrs. Sr Haji Hamidon bin Haron, Timbalan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta (Opearsi) bersama Pengarah Penilaian Negeri Sarawak, Encik Mohd Zaki bin Mohd Zain dan para pegawainya.

« 2 of 7 »

Poll

Do you think information provided in this portal fulfill your need?
Vote

Subscribe Our Newsletter

Fill out the provided subscription form in order to follow our latest news and updates.

Other Agencies

Ubah Saiz Font
Contrast