public staff Blue Font Red Font Green Font Reset Red Theme Purple Theme    A+ | A-
RSS RSS Bahasa Malaysia
banner
webmail inspen napicHOME => MESSAGE FROM THE DIRECTOR GENERAL OF VALUATION AND PROPERTY SERVICES

MESSAGE FROM THE DIRECTOR GENERAL OF VALUATION AND PROPERTY SERVICES

 
Salam Sejahtera dan Selamat Datang Ke Laman Web Rasmi JPPH.

Laman Web JPPH merupakan gerbang atau saluran utama interaktif dan informasi JPPH yang menyalurkan pelbagai maklumat terkini serta beberapa perkhidmatan atas talian dan mobile kepada orang awam dan pelanggan kami berkenaan perkhidmatan teras JPPH bagi ketiga-tiga aktiviti utama JPPH iaitu Penilaian dan Perkhidmatan Harta, Informasi Harta Tanah serta Latihan dan Penyelidikan Harta Tanah.

JPPH berhasrat membina hubungan yang berkesan untuk mendekati pelanggan kami. Oleh itu, kami sentiasa berusaha untuk meningkat dan mengemas kini kandungan serta penampilan informasi dan perkhidmatan atas talian serta mobile demi peningkatan tahap keselesaan dan kepuasan hati anda dalam melayari Laman Web JPPH.

Kepesatan teknologi maklumat serta jaringan komunikasi yang pantas telah dimanfaatkan dengan pelaksanaan Laman Web JPPH versi mobile di mana paparan disesuaikan pada gajet mudahalih dan telefon pintar. Dengan ini, anda dapat melayari informasi dan perkhidmatan atas talian serta mobile dengan lebih selesa, pantas dan mudah yang sentiasa berada di hujung jari anda walau pun while on-the-go pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja.

Harapan saya agar semua pengunjung Laman Web JPPH dan warga JPPH dapat memanfaatkan sepenuhnya informasi serta perkhidmatan yang terdapat pada Laman Web JPPH. Saya mengalu-alukan dan amat menghargai maklumbalas, cadangan dan idea yang membina untuk penambah baikan Laman Web JPPH serta kecemerlangan penyampaian perkhidmatan JPPH supaya menepati keperluan dan memenuhi kepuasan hati anda sebagai pelanggan JPPH. Semoga cadangan berharga anda dapat memantapkan lagi sistem penyampaian perkhidmatan kami selaras dengan cogankata JPPH : Perkhidmatan Bernilai Komitmen Kami.

Akhir kata, saya ingin merakamkan penghargaan dan ucapan terima kasih kepada semua pihak yang memberi sumbangan ke arah pembangunan Laman Web JPPH ini. Adalah diharapkan Laman Web ini berjaya menjadi landasan penyaluran maklumat yang berkesan dan berkualiti, selari dengan pelaksanaan transformasi perkhidmatan awam untuk merakyatkan perkhidmatan yang mesra pelanggan serta bersifat inovatif.

Selamat Melayari Laman Web JPPH di www.jpph.gov.my

Andalah Pelanggan Kami Yang Sentiasa Dihormati dan Diutamakan.

“Kerja Keras, Kerja Cerdas, Kerja Ikhlas, JPPH 1st Class”

Salam Hormat dan Terima Kasih.

YBrs. Sr Haji Nordin bin Daharom
Ketua Pengarah Penilaian Dan Perkhidmatan Harta
10 Ogos 2017

  Copyright Reserved © 2011 :: Jabatan Penilaian Dan Perkhidmatan Harta (JPPH) Level 9, Perbendaharaan 2
No. 7, Persiaran Perdana
Precint 2, 62592 Putrajaya
MALAYSIA
Telephone : 603 - 8886 9000
Fax : 603 - 8886 9004
JPPH Portal Comments : webmaster[at]jpph[dot]gov[dot]my
Comments, or questions about JPPH's Website

qrcode

Facebook JPPH Malaysia

ipv6 ready

 
  DISCLAIMER : The Malaysian government and the Valuation and Property Services Department shall not be responsible for any form of loss incurred whilst using any information retrieved from this web site.

Hits Today : 1,746 [ Detail Statistics Hits ]
Loading time : 0.01 second
Last Updated : 15/11/2018

Best viewed with Internet Explorer 7.0 and above or Mozilla Firefox 2.0 and above with resolution of 1024 x 768 pixels.