Perkhidmatan

Perkhidmatan tersedia untuk kemudahan pengguna

Penerbitan

Penerbitan Jabatan Penilaian & Perkhidmatan Harta Malaysia

Maklumat Am

Statistik, Brosur, Keputusan Tender dan Keratan Akhbar

Muat Turun

Muat Turun Borang berkaitan perkhidmatan JPPH Malaysia

Berita Terkini

Galeri

Penyampaian Bubur Lambok oleh YB Senator Tengku Dato’ Sri Zafrul bin Tengku Abdul Aziz, Menteri Kewangan Malaysia Pada 21 Mei 2020

Pada 21 Mei 2020, YB Senator Tengku Dato’ Sri Zafrul bin Tengku Abdul Aziz, Menteri Kewangan Malaysia telah menyampaikan bubur lambok kepada JPPH Malaysia. YBrs. Sr Haji A’zmi bin Abdul Latif, Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta telah menerimanya sebagai mewakili Jabatan. Turut hadir ialah YBrs. Sr Haji Hamidon bin Haron, Timbalan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta (Operasi) bersama Pengarah-Pengarah Bahagian di Ibu Pejabat.

Majlis Sumbangan Raya kepada kakitangan rendah JPPH Malaysia Ibu Pejabat Pada 21 Mei 2020

Pada 21 Mei 2020, Persatuan Kakitangan Islam Penilaian (PEKIP) Ibu Pejabat telah menganjurkan Majlis penyampaian sumbangan raya kepada kakitangan rendah di JPPH Malaysia Ibu Pejabat. Majlis ini telah disempurnakan oleh YBrs. Sr Haji A'zmi bin Abdul Latif, Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta. Turut hadir ialah YBrs. Sr Haji Hamidon bin Haron, Timbalan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta (Operasi) dan Sr Encik Azman bin Mab@Adnan, Timbalan Pengarah Bahagian Penilaian dan Perkhidmatan Harta merangkap Pengerusi PEKIP Ibu Pejabat.

Kunjungan hormat YB Tuan Mohd Shahar bin Abdullah, Timbalan Menteri Kewangan II ke Ibu Pejabat JPPH Malaysia Pada 6 Mei 2020

Pada 6 Mei 2020, Ibu Pejabat JPPH Malaysia telah menerima kunjungan hormat oleh YB Tuan Mohd Shahar bin Abdullah, Timbalan Menteri Kewangan II bersama rombongan daripada Pejabat Timbalan Menteri Kewangan. Rombongan ini telah disambut oleh YBrs. Sr Haji A’zmi bin Abdul Latif, Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta. Turut bersama ialah YBrs. Sr Encik Abdul Razak bin Yusak, Timbalan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta (Dasar Strategik) dan YBrs. Sr Haji Hamidon bin Haron, Timbalan Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta (Operasi). Beberapa Pengarah Bahagian JPPH Malaysia juga menghadirinya termasuk Pengarah INSPEN. Pengisian majlis ini diadakan taklimat organisasi dan Taklimat Laporan Pasaran Harta 2019 oleh Pusat Maklumat Harta Tanah Negara (NAPIC).

« 2 daripada 7 »

Langgan Newsletter Kami

Ikuti perkembangan Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta Malaysia dengan melanggan newsletter kami.
Ubah Saiz Font
Contrast