Perkhidmatan

Perkhidmatan tersedia untuk kemudahan pengguna

Penerbitan

Penerbitan Jabatan Penilaian & Perkhidmatan Harta Malaysia

Maklumat Am

Statistik, Brosur, Keputusan Tender dan Keratan Akhbar

Muat Turun

Muat Turun Borang berkaitan perkhidmatan JPPH Malaysia

Berita Terkini

Galeri

Kunjungan Hormat KPPPH ke Pejabat Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam, JPA pada 13 November 2019

Kunjungan hormat oleh Pengurusan Tertinggi JPPH Malaysia yang diketuai oleh YBrs. Sr Haji Mohd Khairudin Bin Abd Halim, Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta, JPPH Malaysia ke Pejabat Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam, Jabatan Perkhidmatan Awam berjumpa YBhg. Datuk Mohd Khairul Adib Bin Abd Rahman pada 13 November 2019 (Khamis).

Lawatan Akademik UiTM Cawangan Perak ke Ibu Pejabat JPPH Malaysia Pada 11 November 2019

Putrajaya, 11 November 2019, seramai 60 orang pelajar daripada Jabatan Pengurusan Hartanah, Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur, Universiti Teknologi Mara, Cawangan Perak, Kampus Iskandar telah membuat lawatan akademik ke JPPH Malaysia, Ibu Pejabat. Sr Azlina binti Mohamad Nor, Ketua Unit Komunikasi Korporat telah memberikan taklimat tentang peranan dan fungsi organisasi JPPH Malaysia kepada para pelajar. Sementara itu, pihak UiTM diketuai oleh Puan Nurul Sahida binti Fauzi dan Cik Nurulanis binti Ahmad@Mohamed, Pensyarah Jabatan Pengurusan Hartanah, Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur, Universiti Teknologi Mara, Cawangan Perak.

Majlis Sambutan Maulidur Rasul 1441 Hijrah Peringkat Kebangsaan pada 9 November 2019

Kuala Lumpur, 9 November 2019 bersamaan 12 Rabiul Awal 1441 Hijrah, JPPH Malaysia telah menyertai acara perarakan Sambutan Maulidur Rasul 1441Hijrah Peringkat Kebangsaan di Axiata Arena, Bukit Jalil. Kontijen JPPH Malaysia diwakili seramai 53 orang yang diketuai oleh Ketua Pengarah Penilaian dan Perkhidmatan Harta, YBrs. Sr Haji Mohd Khairudin bin Abd Halim. Sambutan kali ini bertemakan 'Negara Rahmah Ummah Sejahtera'.
Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah serta Raja Permaisuri Agong, Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, telah berangkat menyempurnakan majlis ini yang turut dihadiri Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad serta isteri, Tun Dr Siti Hasmah Mohamad Ali.

« 1 daripada 7 »

Langgan Newsletter Kami

Ikuti perkembangan Jabatan Penilaian dan Perkhidmatan Harta Malaysia dengan melanggan newsletter kami.
Ubah Saiz Font
Contrast